Aktuelt – CORONA

 

 

 

Akutte patienter – Nye forhold grundet Corona epidemi!

 

Formålet med disse instrukser er at undgå at vores patienter, personale og læger bliver smittet med Corona-virus samtidig med at vi kan opretholde de vigtige aktiviteter i klinikken.

 

Ved alvorlig ulykke eller akut livstruende sygdom ring 1-1-2.

 

Mistanke om Corona-virus-infektion skal opstå ved symptomer fra luftvejene som hoste, ondt i halsen, forkølelse, åndenød eller feber. Hvis du har milde symptomer skal du blive hjemme og følge myndighedernes råd. Hvis det trækker ud > 5 dage eller hvis situationen forværres, særligt med åndenød, beder vi dig kontakte klinikken telefonisk på tlf. 86 89 11 77. Då må ikke møde op uden aftale.

 

Vores åbne akuttid er aflyst. Ved akut behov for lægehjælp ring tlf. 86 89 11 77. Du må ikke møde op uden aftale.

 

Hvis du har en tid i klinikken, må du komme medmindre du hører andet fra os eller er syg med symptomer fra luftvejene som hoste, ondt i halsen, forkølelse, åndenød eller feber. I så fald beder vi dig kontakte os telefonisk i stedet. Hvis du tilhører gruppen af skrøbelige personer med kronisk sygdom vil vi kontakte dig mhp at ændre din aftale.

 

Vi udfører fortsat graviditetsundersøgelser, 5-ugers børnundersøgelser samt vaccinationer i børnevaccinationsprogrammet og pneumokokvaccination.

 

De fleste af de planlagte konsultationer vil vi gerne gennemføre, så længe forholdende tillader det. Vi vil kontakte dig for ombooking af din tid hvis vi vurderer det er nødvendigt af hensyn til evt. skrøbelighed og vi beder dig kontakte os mhp ny aftale hvis du ser dig forhindret i at møde grundet luftvejssymptomer.

 

 

Opdateret 16.3.2020 kl. 12.37. /JH.

 

 

 

 

 

 

 

Kighostevaccination

Gravide kan i 3. trimester indtil 1.5.2020 vaccineres gratis mod kighoste. Det kan foregå ved 3. graviditetsundersøgelse eller efter tidsbestilling ved personalet.

Ferie og Kursus

Under ferie- og kursusfravær kan den enkelte læge ikke kontaktes via e-konsultation og vil således ikke fremgå af dropdown menuen i selvbetjening. Kontakt i stedet klinikken telefonisk, hvis din henvendelse ikke kan vente til lægen er tilbage.

 

Ferie – aktuelt planlagt ferie

Flemming Sørensen:

Torben Faber:

Anne Marie Rønberg:

Jonas Hessler:

Janne Ørskou:

 

Husk altid dit sundhedskort

Husk altid dit sundhedskort, når du møder i klinikken. Børn skal have deres eget sundhedskort med. Sundhedskortet er dit bevis på, at du har ret til vederlagsfri behandling i klinikken. Hvis du ikke har sundhedskort med er vi berettiget til at opkræve kontant betaling for privat konsultation.

 

Blodprøvetagning

Fremover tager vi blodprøver hver dag i tidsrummet kl. 8-9. Visse enkelte dage kan der tages blodprøver senere på dagen. Blodprøverne skal være aftalt med en læge på forhånd. Bestil via selvbetjening eller telefon.