Aktuelt – CORONA

Nye forhold grundet Corona epidemi!

 

Formålet med disse instrukser er at undgå at vores patienter, personale og læger bliver smittet med Corona-virus samtidig med at vi kan opretholde de vigtige aktiviteter i klinikken.

 

Ved alvorlig ulykke eller akut livstruende sygdom ring 1-1-2.

 

Klinikken har udelukkende konsultation efter aftale. Ved akut behov for lægehjælp ring tlf. 86 89 11 77. Du må ikke møde op uden aftale.

 

Af hensyn til at mindske smittetrykket i vores venteværelse råder vi dig til følgende:

  1. Vi opfordrer til brug af mundbind
  2. Mød kun op i klinikken efter forudgående aftale
  3. Mød ikke op i klinikken, hvis du har symptomer på corona
  4. Mød til tiden – ikke i god tid – og mød op alene
  5. Hold afstand og brug håndsprit

 

Influenza-vaccination

Grundet stor efterspørgsel på influenzavaccination kan Statens Serum Institut ikke levere flere influenzavacciner på nuværende tidspunkt. Der er også restordre på pneumococvacciner nu. Det er meget beklageligt at stå i en mangelsituation allerede så tidligt i vaccinationssæssonen.

Det er derfor ikke muligt at booke tid til vaccination på nuværende tidspunkt. Vi håber på SSI får indkøbt flere vacciner, men de kan på nuværende tidspunkt ikke love noget. Hold øje med vores hjemmeside. Vi gør alt for at skaffe ekstra vacciner.

23/10-2020: STATUS: Der er ikke udsigt til at vi kan få flere influenzavacciner fra Statens Serum Institut foreløbig. Pneumococvacciner kan først leveres til foråret. Der er stadig lukket for bestilling af tid og vi vaccinerer kun personer som er i målgruppen for vaccination.

Vi har foreløbig vacciner nok til dem som har booket tid i uge 44.

 

Kighostevaccination

Gravide i sidste tredjedel af graviditeten anbefales vaccination mod kighoste. Det kan foregå ved 3. graviditetsundersøgelse eller efter tidsbestilling ved personalet. Vaccinationen er gratis.

 

Sundhedsapps

Vi råder til at du som patient benytter følgende sundhedsapps

 

Ferie og Kursus

Under ferie- og kursusfravær kan den enkelte læge ikke kontaktes via e-konsultation og vil således ikke fremgå af dropdown menuen i selvbetjening. Kontakt i stedet klinikken telefonisk, hvis din henvendelse ikke kan vente til lægen er tilbage.

 

Ferie – aktuelt planlagt ferie

Flemming Sørensen:

Torben Faber: Uge 42 + 43

Anne Marie Rønberg: Uge 42

Jonas Hessler: Uge 44

Janne Ørskou:

 

Husk altid dit sundhedskort

Husk altid dit sundhedskort, når du møder i klinikken. Børn skal have deres eget sundhedskort med. Sundhedskortet er dit bevis på, at du har ret til vederlagsfri behandling i klinikken. Hvis du ikke har sundhedskort med er vi berettiget til at opkræve kontant betaling for privat konsultation.